Benetton Babykleding

Sinds jaar en dag is benetton natuurlijk al bekend om de stijlvolle kleding voor dames en heren en voor de unieke collecties kinderkleding. Maar benetton heeft ook een hele collectie Benetton babykleding. De New Born collectie van Benetton is babykleding die met veel liefde is ontworpen. Er wordt ieder seizoen een nieuwe collectie benetton babykleding ontworpen die ook voor de zomer van 2010 weer veel leuke babykleding bevat. Zo hebben ze bij Benotton echt miniatuurtjes gemaakt van Polo’s, Spijkerbroekjes en spijkerjasjes. Vooral voor de jongetje is er echt “ruige” babykleding allemaal volgens het typische Benetton stijltje.

De meisjes worden ook niet overgeslagen door Benetton en kunnen een hele serie leuke babyjurkjes verwachten. Allemaal van leuke en rustige printjes met bloemetjes en hartjes of met een schattig ruitje. De Benetton babykleding bestaat niet alleen uit baby broekjes jurkjes of jasjes, er zijn ook benetton romperjes en onderhempjes en zelf babyschoentjes van benetton. Maak van je baby een benetton baby 🙂

De benetton baby collectie heeft voor de zomer van 2010 veel te bieden en wij hebben de hele nieuwe collectie babykleding al gezien. Er wordt gebruik gemaakt van hele zachte kleuren zoals baby rose met baby geel. Zo zagen wij in de benetton babykleding catalogus een leuk roze babyjurkje met daaroverheen een schattig geel vestje afgewerkt met een lief strikje en de bijpassende rood/roze schoentjes om het helemaal af te maken. Of een schitterend benetton baby tuniekje met allemaal kleine bloemetjes. En bijvoorbeeld de serie baby rompertjes met een opdruk van een Betty boops meisje en een leuk geruiten babybroekje voor de meisjes. Benetton heeft daarbij ook nog een donkerroze babyjasje voor de frisse zomeravonden. De jongetjes gaan in hun benetton babykleding vooral stoer voor de dag komen. Met leuke blauwe polo’tjes met een typisch kraagje en een benetton spijkerbroekje. Een sportief schoentje ontbreekt er ook niet aan in de collectie van Benetton voor jongetjes. De rompertjes voor jongetjes hebben een streepje met Snoopy erop in de kleuren donkerblauw en lichtblauw en rood. Zeer gekleurd dus, echt United Colors of Benetton.

Benetton babykleding kun je online kopen in een aantal webshops of natuurlijk in een van de benetton winkels die je ook kunt vinden bij jou in de buurt. Er zijn naast de Benetton winkels ook diverse Benetton verkooppunten die een deel of de hele collectie babykleding verkopen. Als je de Benetton babykleding online koopt heb je misschien nog kans dat je korting krijgt op de winkelprijs, zeker aan het einde van het seizoen.